Monday 23 June 2014

อิมแพ็ค เปิดตัวเบเกอรี่เพื่อสุขภาพในชุดคอฟฟี่เบรก


อิมแพ็ค ในฐานะสถานที่จัดประชุม สัมมนา จัดเลี้ยง ฯลฯ ซึ่งมีลูกค้าหรือกลุ่มผู้บริโภคหมุนเวียนมาใช้บริการสถานที่จัดงานและรับบริการอาหารและเครื่องดื่มแต่ละครั้งจำนวนมาก โดยเฉพาะชุดอาหารว่างหรือคอฟฟี่เบรกกว่า 2 ล้านชุดต่อปี จึงตระหนักดีถึงเรื่องความปลอดภัยและคุณค่าทางโภชนาการของอาหารที่เสิร์ฟแก่ลูกค้า ซึ่งเป็นที่ทราบกันแล้วว่าในช่วง 2-3 ปีนี้ อิมแพ็คได้ลงทุนพัฒนาและรักษาระดับมาตรฐานความปลอภัยด้านอาหารอย่างเคร่งครัดตาม ISO 22000 จนถึงทุกวันนี้

เพื่อตอกย้ำถึงความเป็นผู้นำด้านสถานที่จัดงาน รวมถึงให้บริการอาหารและเครื่องดื่มที่ดีที่สุดของไทย ในปีนี้อิมแพ็คได้จัดตั้งโครงการ Healthy Eating for A Healthier Life, We Care เพื่อตอบรับกระแสผู้บริโภคหันมาเลือกรับประทานอาหารที่ดีต่อสุขภาพ พร้อมทั้งเชิญนักวิชาการด้านโภชนวิทยา จากสมาคมโภชนาการแห่งประเทศไทย ดร.ฉัตรภา หัตถโกศล อาจารย์ประจำภาควิชาโภชนวิทยา ม.มหิดล มาเป็นที่ปรึกษาในการปรับเปลี่ยนเมนูอาหาร วัตถุดิบ ส่วนผสมที่ดีต่อสุขภาพสำหรับการปรุงเมนูอาหารเสิร์ฟแก่ลูกค้าหรือผู้บริโภคอย่างดีที่สุด

ถือเป็นการเพิ่มอีกหนึ่งทางเลือกแก่ลูกค้าในการใช้บริการ เริ่มแรกกับเซ็ทเมนูเบเกอรี่เพื่อสุขภาพ สำหรับชุดคอฟฟี่เบรก หรือ Healthy Coffee Break Menu Set ซึ่งมีให้เลือกถึง 4 เซ็ท โดยรวมอาหารว่างคาวและหวานในชุดคอฟฟี่เบรกอย่างลงตัว แม้ต้นทุนของวัตถุดิบสำหรับการเปลี่ยนเมนูเบเกอรี่จากปกติมาเป็นเบเกอรี่เพื่อสุขภาพ ด้วยการใช้น้ำตาลโอลิโกไลท์ น้ำมันรำข้าว แป้งโฮวีท และอื่นๆ จะเพิ่มขึ้นเป็น 10 เท่า แต่อิมแพ็คพร้อมที่จะนำเสนอบริการที่ดีที่สุดให้ลูกค้าได้เลือกในราคาที่เหมาะสม ซึ่งจะเปิดให้บริการแก่ลูกค้าได้สั่งเบเกอร์รี่ เพื่อสุขภาพในชุดคอฟฟี่เบรกดังกล่าวตั้งแต่เดือนพฤษภาคมเป็นต้นไป

สนใจสอบถาม 0-2833 5252


IMPACT Healthy Coffee Break Menus

Coffee breaks are a mainstay at meetings and conferences, and an energizing coffee break can go a long way with guests and attendees. One of the biggest trends in recent years is the push for healthier coffee break options.

In 2012 alone, our venue hosted over 536 meetings, and our bakery kitchen produced and delivered over 3.5 million bakery items for our attendees and delegates. Beginning in May of this year, we have introduced our healthy coffee break menus which are carefully formulated to offer the perfect combination of low-fat, low calories, low GI (Glycemic index) and low sugar bakery items for our health conscious customers.

Our healthy nutrition options will offer more choices for our customers as the popularity of healthy F&B options is growing among our guests and attendees. Working with Dr. Chatrapa Hudthagosol, a renowned nutritionist from the Mahidol University, our bakery team has developed a series of coffee break options that has less than 250 calories per serving, 20% less sugar and rich in fiber without compromising on the taste. Our bakery items have less flour, fat and salt and use nutritious ingredients such as oats, whole wheat flour, rice bran flour and rice bran oil in its preparation.

In addition to our healthy and yet energizing bakery options, we also offer customized options such as non-dairy creamers and sugar substitutes to green coffee breaks in the forms of organic options.

With the introduction of our healthy coffee break options, we strive to be a trend setting healthy coffee break provider offering healthy and nutritious F&B options to our customers. So next time when you have your meetings at our venue, be sure to ask for our IMPACT’s “Healthy Eating for a Healthier Life, We Care” coffee break options.









0 comments:

Post a Comment